Здравейте колеги, след монтаж на нов съединител комплект с маховик на въпросната 156-ца има проблем. Хода на лагер помпата не е достатъчен да отдели до край и скоростите влизат трудно - като при не натиснат до край съединител. Сменени са и двете помпи, обезвъздушена е многократно, така че проблема не е там. Притсикателя по принцип може да се заключва и това не е правено преди монтажа. Възможно ли е от там да идва проблема? Майсторите с които говорих твърдят, че на алфа не е нужно да се заключва както е на BMW например. Идеи?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем със съединител 156 2.4 20v
Collapse
X
-
Проблем със съединител 156 2.4 20v
Тагове: Няма
-
А предприе ли нещо по отстраняването му?
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеА предприе ли нещо по отстраняването му?обяснявам си го с това или с това, че притискателя не е с точните размери и стои по близо до маховика. И аз тогава смених помпите. Може и в тях да е била причината. Не знам със сигурност. Като се поизноси феродото се оправи.
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Сега видях една снимка, която забравих, че съм направил и се оказа, че новия притискател си е бил заключен - тоест пружинките за регулирането бяха максимално свити. Други идеи?
Comment
-
Всичко си е наред със съединителя. Искала е малко каране.
Comment
Comment